Heb je een vraag? Bel gerust. 0181 - 851 567
Een volledig unieke website voor een betaalbare prijs

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE - SEO

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) bereik je hogere posities in de zoekmachines om zo meer bezoekers naar de website te trekken. Daarnaast draagt een goede vindbaarheid in Google ook bij aan betrouwbaarheid en merkbeleving van het bedrijf; met de resultaten in Google laat je namelijk zien dat je in de behoefte van de klant kunt voorzien.

Een gestructureerde aanpak

De aanpak van DiscoverDesign is gericht op structuur en samenwerking. Jij als klant kentjouw markt als geen ander en wij weten hoe de internetgebruiker handelt en keuzes maakt. Deze combinatie in de samenwerking zorgt ervoor dat je hoge posities kunt bereiken in de zoekmachines.  Om deze hoge posities te bereiken en daarmee de vindbaarheid te verbeteren, passen we in grote lijnen de volgende structuur toe:

Analyseren van gedrag

Afhankelijk van het product en je doelgroep, tonen de klanten een bepaald zoekgedrag op internet. Dit gedrag zullen we allereerst analyseren om zo de kansen in de markt in kaart te brengen. Bepalende factoren hierin zijn het aantal concurrenten in uw markt, het type product en de mogelijke zoekwoordcombinaties die je doelgroep zou kunnen gebruiken, het zoekwoorden onderzoek (keyword research).

De website SEO maken

De zoekmachines hechten waarde aan een gestructureerde indeling van de website. Niet alleen de teksten moeten gestructureerd zijn, ook de technische componenten zoals de url’s, broncodes en de sitemap van de website. Het optimaliseren van deze factoren, levert al een grote verbetering op in de vindbaarheid.

De juiste teksten

Teksten op de website hebben allang niet meer als enige doel om de bezoeker te voorzien van informatie. De zoekmachines analyseren namelijk ook de teksten en zullen aan de kwaliteit hiervan conclusies trekken. Toch is het mogelijk om teksten te schrijven die zowel voor de klant als voor de zoekmachine waarde toevoegen. In het startgesprek kun je beslissen of je de teksten zelf wilt schrijven of je het wilt laten doen door ons team.

Vergroten autoriteit

Verwijzingen van andere relevante websites naar de website zijn een teken voor Google dat de website autoriteit en populariteit uitstraalt. Daarom zal Google de website belonen met een hogere ranking te geven in de zoekresultaten. Het realiseren van deze verwijzingen wordt linkbuilding genoemd. Je kunt het vergelijken met het uitdelen van visitekaartjes op netwerkborrels, hoe meer visitekaartjes je uitdeelt, hoe meer mensen je weten te vinden.

Vooral de laatste twee fases van het proces zijn een doorlopend proces, zeker in concurrerende markten. Nieuwe teksten schrijven die aansluiten op de actualiteit en linkbuilding toepassen op websites zijn hiervan belang. Met bloggen kun je het allebei tegelijk realiseren.

Duurzaam resultaat

Een hoog zoekresultaat door zoekmachine optimalisatie kost je geen geld aan Google. Als je dus hoog scoort in de zoekresultaten van Google, genereer je bezoekers die je verder geen geld kosten. Daarom is het belangrijk deze resultaten te koesteren. Wij kunnen je hiermee van dienst zijn door regelmatig te controleren hoe de vindbaarheid zicht ontwikkelt. Hiermee realiseer je een duurzaam resultaat en weet je zeker dat de klant je online kunt vinden.

Praktijkvoorbeeld SEO

Het belang van Google optimalisatie wordt goed weergegeven in een onderzoek van Evans (2007), in dit onderzoek laat de onderzoeker zien dat slechts 20% van de bezoekers klikt op een resultaat dat buiten de top 3 van de zoekresultaten valt. Het is dus belangrijk  om voor de voor jou belangrijke zoekwoorden hoog te scoren in Google. Door een goede ‘keyword analyse’ kunnen wij nagaan welke zoektermen voor jou potentie bieden. Zo kunnen we de effectiviteit van het SEO proces verhogen.

Enthousiast geworden over zoekmachine optimalisatie bij DiscoverDesign? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ZOEKMACHINE GEOPTIMALISEERD V.A. €395,-

* Omdat geen website het zelfde is dit een indicatie prijs. Wij maken graag voor u een passende offerte.

 • Binnen de deadline een volledige magento webshop operationeel

  VD Heyden Motors
 • Denkt mee in het oplossen van problemen en lost ook daadwerkelijk op. Echt van alle markten thuis!

  De Veensteker
 • DiscoverDesign.nl is onze vaste partner voor al onze evenementen. Er wordt meegedacht in oplossingen en alle afspraken worden boven verwachting nagekomen.

  The Four Marketeers

  Wij werken voor:

  • Strandhotel Dennenbos
  • Logo M
  • Logo Verkijk Nl
  • Logovinkefest Los

  Heeft u een vraag of intressen in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op

  © 2017 DiscoverDesign.nl | Bohrweg 30 | 3208 KR  Spijkenisse | 0181 - 851 567 | Webdesign | Ontwerp | Contact