Heb je een vraag? Bel gerust. 0181 - 851 567

Realisatie Webshop

news_vdheyden.png
DiscoverDesign.nl heeft in samenwerking met de e-commerce specialist van VD Heyden Motors een compleet werkende en vernieuwde webshop gerealiseerd. In samenwerking met VD Heyden Motors heeft DiscoverDesign met de perfecte huisstijl en de juiste webshop functies, de beste webshop in de motor branche te weten realiseren.

Van der Heyden Motors & Scooters is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren en scooters, motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en nog veel meer. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en heeft een rijke historie van al meer dan honderd jaar met de bijhorende naamsbekendheid.

Sinds januari 2017 zijn zij online gegaan om de online webwinkel markt in de motorbranche te veroveren. Met een assortiment van meer dan 10.000 producten is het noodzakelijk om een snelle en goedwerkende Magento systeem te hebben. VD Heyden Motors werkt met een voorraad systeem "UniShop", dit voorraad systeem hebben wij gekoppeld aan Magento, zodat de voorraad altijd accuraad en actueel is.

Samen met de e-commerce specialist van VD Heyden Motors is van te voren heel de webshop besproken. Wat willen we uitstralen, wat willen we aanbieden etc. De main focus van VD Heyden Motors lag hem op de gebruiksvriendelijkheid, uitstraling en snelheid van de webshop. Dit hebben we gerealiseerd door het maken van een overzichtelijke homepage met directe categorie buttons. Het drop down menu is helder, overzichtelijk en aantrekkelijk gemaakt door het integreren van een product preview op elk drop down venster. De uitstraling is geperfectioneerd door de huisstijl kleuren van VD Heyden Motors, overal in de webshop terug te laten komen, maar het toch strak en helder te laten. We wilden ervoor zorgen dat elke bezoeker op de webshop het gevoel krijgt alsof die bij de echte motor specialist is! De snelheid hebben we weten te bewerkstelligen door de juiste server aan het aantal bezoekers te koppelen. Er wordt wekelijks gemonitord hoeveel bezoekers er op de webshop komen en daar wordt de serverruimte op aangepast, op die manier blijft de webshop snel. Daarbij is de Magento webshop ook mobiel vriendelijk. Wanneer er een bezoeker op de webshop komt met een mobile device wordt dat gedetecteerd en wordt de layout van de webshop direct aangepast aan de grote van het scherm, van de gebruiker.

Om de webshop goed vindbaar te maken op Google, Yahoo en andere zoekmachines zijn er SEO technieken toegepast op de webshop. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) bereik je hogere posities in de zoekmachines om zo meer bezoekers naar de website te trekken. Daarnaast draagt een goede vindbaarheid in Google ook bij aan betrouwbaarheid en merkbeleving van het bedrijf; met de resultaten in Google laat je namelijk zien dat je in de behoefte van de klant kunt voorzien.

Zo zijn er templates geïntegreerd in de backend van Magento. In deze templates zijn titels, omschrijvingen en zoekwoorden verwerkt. Door het gebruik van een SEO template plugin, komt er op elke unieke categorie en product pagina een andere titel, omschrijving en zoekwoorden. Hierdoor kan Google zien welke pagina het meeste correspondeert met de wensen van de gebruiker.

Ook is een sitemap aangemaakt met een heldere menu structuur van de webshop. Hierdoor kan Google en andere zoekmachines makkelijk de webshop analyseren op de content van de shop. De zoekmachines hechten waarde aan een gestructureerde indeling van de website. Niet alleen de teksten moeten gestructureerd zijn, ook de technische componenten zoals de url’s, broncodes en de sitemap van de website. Het optimaliseren van deze factoren, levert al een grote verbetering op in de vindbaarheid. Ook is er een unieke, op maat gemaakte robots.txt in de webshop gevoegd. Met de robots.txt vertellen wij aan Google en andere zoekmachines, wat zij wel en niet mee moeten nemen met het indexeren van de webshop. Op die manier krijg je schone resultaten op zoekmachines.

Bezoek de webshop van V.D. Heyden Motors webshop.vdheydenmotors.nl
Of bezoek de website van V.D. Heyden Motors www.vdheydenmotors.nl

 • Binnen de deadline een volledige magento webshop operationeel

  VD Heyden Motors
 • Denkt mee in het oplossen van problemen en lost ook daadwerkelijk op. Echt van alle markten thuis!

  De Veensteker
 • DiscoverDesign.nl is onze vaste partner voor al onze evenementen. Er wordt meegedacht in oplossingen en alle afspraken worden boven verwachting nagekomen.

  The Four Marketeers

  Wij werken voor:

  • Strandhotel Dennenbos
  • Logo M
  • Logo Verkijk Nl
  • Logovinkefest Los

  Heeft u een vraag of intressen in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op

  © 2017 DiscoverDesign.nl | Bohrweg 30 | 3208 KR  Spijkenisse | 0181 - 851 567 | Webdesign | Ontwerp | Contact